Wrestling

Wrestling

sâmbătă, 9 aprilie 2011

Rey Mysterio vs Randy Orton





Acest meci a fost unul frumos ,amandoi wrestleri imi placeau cam la fel  de mult ,dar Mysterio putin mai mult .Cred ca daca Punk nu iar fi distras atentia lui Orton , Mysterio ar fi pierdut meciul .Punk ia distras atentia lui Randy ,aflandu-se langa autobusul privat al  lui Orton ,in care se afla sotia wrestlerului.Nu e prima oara cand  Punk se ia de  familia unui wrestler ( sa luat si de familia lui Mysterio).Mysterio cat si Randy au luptat  foarte bine si au dat tot ce au putut.

''Nimeni nu-i deschide usa, dar ea intra totusi. Teama se instaleaza in vietile noastre si ne aduce neincrederea in privire. Exista multe temeri, teama de primejdie, de altceva, de necunoscut,dar poate ca toate se topesc intr-una singura, teama de a pierde pe cineva iubit. ''

                                                                  By me

2 comentarii:

  1. ''Nimeni nu-i deschide usa, dar ea intra totusi. Teama se instaleaza in vietile noastre si ne aduce neincrederea in privire. Exista multe temeri, teama de primejdie, de altceva, de necunoscut,dar poate ca toate se topesc intr-una singura, teama de a pierde pe cineva iubit. '' - suberb ;)

    RăspundețiȘtergere